Klanten over...

 • Zeer duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden. Voor mij was het enorm leerrijk. Indien er in de toekomst een training volgt op eenzelfde locatie (Antwerpen of Eindhoven) zal ik hier graag aan deelnemen en mag je me verwittigen.
  SQL Server Overview
 • Alex speelt met deze cursus in op de behoefte van de deelnemers, wat zeer prettig is. Het tempo ligt zeer hoog, maar dat hebben wij als cursisten ook aangegeven waarop Alex dit ook per direct aanpaste. De stof is niet eenvoudig, maar zeer nuttig en duidelijk uitgelegd.
  Incompanycursus SQL op maat
 • We begonnen met een Incompany cursus Reporting Services en kwamen er heel snel achter dat de kennis van query's schrijven hiervoor onvoldoende was bij ons om verder te kunnen met Reporting Services. Voor Alex was dit geen probleem. Na een spoedcursus query's maken konden we alsnog verder met reporting services. Echt super zoals dit 'kennisprobleempje' vanzelf werd opgelost. Alex weet het duidelijk uit te leggen en is daardoor een fijne instructeur.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Als organisatie wilden wij graag zicht hebben op het dagelijkse beheer van onze SQL-database. De uitdaging voor SQL Server Academy lag er in om aan niet deskundige mensen een stuk kennis op maat over te brengen waardoor deze elementaire basiskennis kon worden verkregen. Daarvoor is een tweedaagse maatwerktraining aangeboden waarin vooral naar de dagelijkse praktijk is gekeken. We hebben zelf gedurende de cursusdagen invloed kunnen uitoefenen op de inhoud van het programma. Kortom zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat..
  Cursus SQL Server DBA
 • Ook voor Belgen ;-), begrijpelijk verzorgd en leerrijk!
  Inleiding SQL Server
 • Alex heeft een goede en duidelijke overview gegeven van het product SQL Server. Het nodigt uit om verdere verdieping en ik ben ervan overtuigd, dat de SQL Server Academy deze kan geven.
  SQL Server Overview
 • De uitdaging voor Alex Toth was om een cursus te verzorgen voor 5 personen met elke een eigen kennisniveau en over een breed scala aan onderwerpen. Van (complexe) SQL vraagstukken tot Database optimalisatie en rapportages t/m datawarehousing.
  Alex zet vraagstukken en ideeën al coderend uiteen. Zo zie je programmastukjes als oplossing en uitleg verschijnen. Je krijgt ze na de cursus mee. Wij vinden dat geweldig. Verder de nodige informatie in de vorm van sheets.
  In 2 dagen tijd kwamen dus veel onderwerpen aan bod. Het was veel, maar wij hadden er om gevraagd. Het is aan ons om er iets mee te doen.
  Wij kunnen een cursus (op maat) door Alex Toth aanbevelen. Veel parate kennis en een uitstekende uitleg en presentatie.
  
  André Lagerburg
  Incompanycursus SQL op maat
  Incompanycursus SQL op maat
 • Alex vult dit heel netjes in; hij houdt rekening met de voorkennis en de wensen van de cursisten.
  Laagdrempelig begin maar met de mogelijkheid om snel naar ingewikkelde en voor ons relevante onderwerpen door te stomen... Daarnaast de nodige handvatten aangereikt gekregen om hier zelf mee verder te kunnen. Prima!
  
  Corné Knape - Stichting Nederlands Comité Unicef
  Cursus SQL Server DBA
 • Constructieve, professionele lessen. Kortom top!
  Mis stuk over het integreren van DataWarehouse of implementeren daarvan met SQL.
  Inleiding SQL Server
 • Prima cursus. Doel bereikt: ik kan een rapport maken en publiceren met SQL Reporting Services.
  Cursus SQL Reporting Services (Via SQL Server Academy)
 • Wij hebben met acht collega´s de vervolgcursus Query’s schrijven gevolgd. In twee dagen tijd is er ontzettend veel kennis voorbij gekomen. Erg prettig vond ik het om de sheets en gebruikte SQL code mee te krijgen. Dat maakt het gemakkelijk om later na te kijken hoe het ook alweer precies zat. Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren en meteen toepasbaar in de praktijk. De trainer Alex Toth heeft heel veel parate kennis en hij sluit goed aan bij het kennisniveau van de groep en de vragen die er zijn. Deze training raad ik dan ook zeker aan.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Ik vond het een prettige trainer en training waar ik veel aan heb gehad!
  
  Op naar vervolgcursus
  Incompanycursus SQL op maat
 • Een heel intensieve training met veel aspecten en perfect uitgelegd door Alex. Veel aantekeningen gemaakt. Zoveel tips kwamen er langs en ik ben zeer benieuwd naar de presentatie om die nog eens helemaal rustig door te nemen.
  SQL Server Overview
 • De in-house SQL cursus is goed bevallen. Rustig, ervaren en deskundig kwam Alex over.
  De cursus heeft goede vaste richtlijnen, in overleg kan hier van afgeweken worden om wat dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan of om wat sneller door reeds bekende zaken te gaan.
  Een groot voordeel vond ik de ruimte om praktijksituaties te bespreken en samen te analyseren.
  Ik kan Alex dus van harte aanbevelen.
  Cursus SQL Server DBA
 • Uitstekend verzorgde online cursus over SQL introductie. Klasse!
  Inleiding SQL Server
 • De werkwijze en manier van lesgeven zijn bijzonder effectief gebleken. 
  Het grote verschil met andere aanbieders van training op dit onderwerp is dat onze docent, Alex Toth, aan de hand van een intake en onze vorderingen de lesinhoud en eventuele verdieping telkens aanpast aan onze vorderingen. Zo hebben we meer aandacht kunnen besteden aan de hiaten in onze SQL vaardigheden en de reeds bekende onderwerpen gelaten. Volgende keer weer zo.
  SQL Server Ontwikkeling
 • Wij hebben 2 dagen intensief SQL incompany training gekregen met 11 man. Alex was duidelijk in zijn uitleg over de SQL functies. Voor sommige mensen die geen technische kennis hebben ging het af en toe snel. Alex herhaalde alles met meer in detail informatie. Maar het bleef moeilijk vooral aan het eind van de dag als iedereen vol was van de cursus informatie. Iedereen kreeg wel vol op de tijd om de opdrachten uit te voeren met zijn hulp. Ik ben zelf positief over de cursus. Ben wel geïnteresseerd in een vervolg. 
  Incompanycursus SQL op maat
 • Was a pleasure to have Alex Toth as coach for the training Course Advanced MySQL.
  Fun, theory and practice these are the ingredients for a great training. 
  I will definitely recommend this course to others who want more information and practice with good examples.
  Thank you Alex.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Goede cursus. Het is voor mij een stuk duidelijker geworden wat de mogelijkheden van de onderdelen van MS SQL Server zijn.
  SQL Server Overview
 • Ik vond de cursus zeer waardevol. 
  Goed vond ik dat de queries duidelijk sta-voor-stap werden getoond op het scherm. Daardoor was het goed te volgen. 
  Een enkele keer vond ik dat de opdrachten die we zelf moesten maken iets te lang duurden.
  Verder goed tempo en ook de praktijk voorbeelden die we mochten aandragen werden goed en duidelijk behandeld.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Met 4 man hebben we een 5-daagse Incompanycursus op maat gevolgd die Alex Toth ons heeft gegeven.
  De training was goed opgezet en de uitleg was helder. We hadden van tevoren uitgezet wat we graag wilden behandelen, maar een even zijsprongetje op z'n tijd was geen enkel probleem.
  Het materiaal dat tijdens de cursus is opgebouwd is een prachtig hulpmiddel bij het toepassen van de kennis in de praktijk.
  Wat mij betreft is een dergelijke training bij SQL Academy een absolute aanrader.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Erg rustig, duidelijk en goed gestructureerd uitgelegd.
  Inleiding SQL Server
 • Met 4 collega's In Company Training gevolg 2 dagen, Alex gaf een duidelijke en begrijpelijke uitleg, er was voldoende ruimte voor vragen. 
  Voor ons een goede aanzet om SQL in de praktijk te beheren en in de toekomst een vervolg cursus te doen. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen om snel vertrouwd te raken met de basis principes.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Alex heeft ruim voldoende expertise is is goed in staat dit over te brengen, op cursusdeelnemers van verschillende niveau's. Met veel praktische voorbeelden en humor een hoop geleerd.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Zeer aangename cursus/training. Erg veel know-how van de trainer Alex Toth. Praktische en leerzame cursus. Met hier en daar diepgang. Naslagwerk werd tijdens de cursus up to date gehouden.
  Echt een aanrader voor diegene die meer over SQL wil weten!
  Incompanycursus SQL op maat
 • Zeer leerzame training waarbij Alex heel goed insprong op onze wensen. Ook wanneer hij zag dat het te snel ging paste hij moeiteloos het tempo of het programma aan. Een goede basis is gelegd waarmee we als team verder kunnen.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Veel informatie, duidelijke uitleg, goed tempo. Was een zinvolle bijeenkomst voor mij.
  SQL Server Overview
 • Ik had het voorrecht om een individuele training te kunnen volgend
  Een heel andere ervaring dan een klassikale training
  Je bent een op een met de trainer en alle aandacht is voor jou
  Ik heb ook zelf de te behandelen onderwerpen kunnen bepalen
  
  Ik vind dat alle onderwerpen aan bod zijn geweest en volledig en goed zijn uitgelegd
  Alex gaf me ook tijd en ondersteuning om zelf e.e.a. tijdens de training uit te testen
  
  Ik heb een goed gevoel over deze training,
  en zal zeker bij een volgend keer opnieuw van de diensten van SQL Server Academy gebruik maken
  Cursus SQL Server DBA
 • Voor ons was de flexibele indeling erg praktisch, zo konden de beheerders 's morgens voor de cursus en 's middags na de cursus nog het nodige van hun normale werkzaamheden uitvoeren.
  De training was erg interactief en we konden zelf aangeven bij Alex welke punten voor ons meer of minder interessant waren. Namens de groep kan ik zeggen dat het voor ons een prima training was waar we het nodige hebben geleerd om onze SQL omgeving goed te kunnen beheren.
  Cursus SQL Server DBA
 • Goede introductielessen. Duidelijke stem, goed spreektempo. De uitleg is helder. Op deze wijze kan een goede online-cursus opgezet worden. Wanneer ik zou kunnen kiezen dan zou ik een cursus willen volgen over het installeren en aanpassen van de server. Daarna een cursus over het opzetten van een databasestructuur met de rechtenstructuur. Als vervolg hierop een cursus over het rapporteren en het insluiten van rapportages in ander programma's en internet.
  Inleiding SQL Server
 • Voor mij was het een heel helder betoog. In één dag een redelijk goede overview. Wat mij aansprak is de relatief korte tijd die nodig is voor dit inzicht. De reguliere trainingen zijn 3-5 of meer dagen en dat is niet haalbaar!
  SQL Server Overview
 • Prettige cursus, mooi tempo en behalve leerzaam ook erg gezellig. Een aantal geleerde zaken ook direct in de praktijk kunnen toepassen. Onze wens was het om ook naar SQL Azure te kijken en dat hebben we inderdaad gedaan. Dus geen vast stramien, maar mogelijkheden voor maatwerk. 
  Cursus SQL Server DBA
 • In hoog tempo heeft Alex ons door allerlei aspecten van SQL gepraat. Met het beetje kennis dat we al hadden, hebben nu een lekkere basis om aan de slag te gaan. 
  De training was goed toegespitst op al op onze wensen. 
  Alex is een bevlogen trainer, die veel accurate kennis heeft. Alle ingredienten waren er dus voor een goede cursus!
  Incompanycursus SQL op maat
 • We hebben in total 4 dagen SQL training op maat gekregen van Alex. Ik vond het heel goed gaan. Qua kennis en qua uitleg vond het ik zeer goed! 
  Incompanycursus SQL op maat
 • Ik heb met 3 collega's de Incompany Training van 3 dagen gevolgd: Databases en SQL op maat.
  Alx Toth (de trainer) heeft de basisbegrippen van databases helder en duidelijk uiteengezet. 
  Het onderdeel SQL maken etc.. was op maat gemaakt met daarbij specifieke PGGM voorbeelden en uitwerking van de SQ query.
  De training was inspirerend en felxibel opgezet. Hulde en dank hiervoor. Ik zal de deze cursus zeker aanbevelen bij anderen die meer informatie willen hebben over databases en SQL.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Met 4 collega's In Company Training gevolg 2 dagen, Alex gaf een duidelijke en begrijpelijke uitleg, er was voldoende ruimte voor vragen. 
  Voor ons een goede aanzet om SQL in de praktijk te beheren en in de toekomst een vervolg cursus te doen. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen om snel vertrouwd te raken met de basis principes.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Ik vond het heel interessant en leerzaam. Ik merk steeds meer hoe belangrijk het is om de kennis te hebben van de sql server in mijn huidige baan. Dit is voor mij van belang om sneller te kunnen schakelen met onze ICT afdeling (met de database beheerder). Om makkelijker te kunnen troubleshooten tijdens interface issues naar onze andere applicaties. En ook om dit terug te kunnen vertalen naar user language aangezien de beheerder en users elkaar niet makkelijk kunnen begrijpen. Verder vond ik je manier van de workshop geven heel prettig en goed te volgen. :) Nogmaals bedankt.
  SQL Server Overview
 • prachtige informatie met duidelijke uitleg.
  Inleiding SQL Server
 • Het was een prima en praktishe training die Alex aan mij en mijn team IT auditors heeft gegeven. De training was gericht op security en het auditen hiervan met aansluitend training in het bouwen van scripts waarbij eigen scripts werden doorlopen. Heel leerzaam en we gaan zeker vervolgtrainingen plannen.
  Incompanycursus SQL op maat
 • De basiscursus SQL is zeer duidelijk en helder gegeven door Alex. Overzichtelijk lesmateriaal. Tevens wordt de cursus in een prima tempo gegeven. Daarnaast geeft Alex genoeg ruimte om vragen te stellen en het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen a.d.h.v. het geleverde oefenmateriaal. Deze cursus met bijbehorende instructeur is zeker aan te bevelen. 
  Incompanycursus SQL op maat
 • 2 dagen training gehad van Alex, een enthousiaste trainer die het goed weet over te brengen. Heel veel voorbeelden gezien die ik in de praktijk goed kan en ga gebruiken. 
  Incompanycursus SQL op maat
 • Drie dagen in-house training gehad. Onderdelen zijn geheel aangepast naar onze wensen, interesses en kennisniveau. Goede, rustige en begrijpelijke uitleg door Alex. Ik ben zeer tevreden!
  Cursus SQL Server DBA
 • Ik heb de MSRS training door Alex Toth als zeer leuk en leerzaam ervaren. Hij heeft veel kennis van de werking van Report Builder, Report Manager en SQL. We konden vragen tussendoor stellen en ook was het mogelijk om praktijk cases in te brengen en te analyseren. Binnen de beperkte 2 dagen die wij heb ik verrassend veel mogen leren.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Tijdens de cursus SSAS/MDX toonde Alex ook hier weer zijn kennis over de onderdelen en de onderlinge relaties tussen de onderdelen van de Microsoft BI stack (SSIS/SSAS/SSRS). 
  Ook zijn flexibiliteit bij de behandeling van de materie kwam hierbij naar voren (beantwoording/verdieping van ad hoc vragen).
  En tot slot ook zijn praktische uitwerking van de theorie in de behandeling van voorbeelden van MDX-queries.
  Data Warehouse Implementeren met SQL Server 2012
 • Zeer blij met het resultaat van deze cursus. Alex is een fijne cursusleider. Veel geleerd, het geleerde kan ik gelijk in de praktijk toepassen, top. Extra wensen/opmerkingen zijn naar tevredenheid opgepakt. Aanrader!
  Cursus SQL Server DBA
 • Alex bedankt voor de heldere uitleg en de flexibiliteit in het behandelen van de stof.
  Je paste je eenvoudig aan het publiek.
  Incompanycursus SQL op maat
 • De cursus SQL die ik heb mogen volgen heeft mij zeker meer inzicht gegeven over de mogelijkheid om verschillende data te kunnen gebruiken en deze via query opdrachten te kunnen koppelen en opdrachten laten uitvoeren. Wanneer het nodig is om complexe toepassingen te kunnen maken zal de vervolg cursus zeker een goede aanvulling zijn. Vooral voor mensen die IT projecten moeten uitvoeren is dit een goede aanvulling om de juiste gegevens simpel te kunnen verwerken op aanvraag. Interessant voor bedrijven met verschillende systemen die toch met elkaar moeten kunnen communiceren. De cursus was helder en inzichtelijk daarom denk ik zal de vervolg cursus dit zeker ook zijn.
  SQL Server Overview
 • Een handige inleiding om een idee te krijgen van SQL. Zit goed in elkaar
  Inleiding SQL Server
 • SQL server, een overview in een sneltreinvaart. Heel veel informatie maar zeer interessant. De powerpoint sheets heb je achteraf absoluut nodig, eerst om alles even te laten bezinken en daarna ermee aan de slag te gaan. Voor een leek als ik, een cursus die is aan te bevelen.
  SQL Server Overview
 • Alex Toth kan alles zeer goed en duidelijk uit leggen, met hele simpele voorbeelden is de SQL taal inzichtelijk gemaakt. Ook voor vragen tussendoor was er voldoende ruimte tijdens de training. Deze training heeft mijn kennis van SQL verder verdiept, de vragen die tijdens de training zijn gemaakt zijn voor mij gelijk een mooi naslagwerk geworden. 
  Incompanycursus SQL op maat