Klanten over...

 • Ik vond het een prettige trainer en training waar ik veel aan heb gehad!
  
  Op naar vervolgcursus
  Incompanycursus SQL op maat
 • Een handige inleiding om een idee te krijgen van SQL. Zit goed in elkaar
  Inleiding SQL Server
 • Alex Toth kan alles zeer goed en duidelijk uit leggen, met hele simpele voorbeelden is de SQL taal inzichtelijk gemaakt. Ook voor vragen tussendoor was er voldoende ruimte tijdens de training. Deze training heeft mijn kennis van SQL verder verdiept, de vragen die tijdens de training zijn gemaakt zijn voor mij gelijk een mooi naslagwerk geworden. 
  Incompanycursus SQL op maat
 • Ik vond de cursus zeer waardevol. 
  Goed vond ik dat de queries duidelijk sta-voor-stap werden getoond op het scherm. Daardoor was het goed te volgen. 
  Een enkele keer vond ik dat de opdrachten die we zelf moesten maken iets te lang duurden.
  Verder goed tempo en ook de praktijk voorbeelden die we mochten aandragen werden goed en duidelijk behandeld.
  Incompanycursus SQL op maat
 • prachtige informatie met duidelijke uitleg.
  Inleiding SQL Server
 • Wij hebben een aangename tweedaagse cursus intercompany gehad van Alex Toth. Het was een leerzame cursus en we hebben veel geleerd omtrent SQL en het maken van query's. Voor iedereen die verder wil met SQL een echte aanrader!
  Incompanycursus SQL op maat
 • Voor mij was het een heel helder betoog. In één dag een redelijk goede overview. Wat mij aansprak is de relatief korte tijd die nodig is voor dit inzicht. De reguliere trainingen zijn 3-5 of meer dagen en dat is niet haalbaar!
  SQL Server Overview
 • Alex bedankt voor de heldere uitleg en de flexibiliteit in het behandelen van de stof.
  Je paste je eenvoudig aan het publiek.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Drie dagen in-house training gehad. Onderdelen zijn geheel aangepast naar onze wensen, interesses en kennisniveau. Goede, rustige en begrijpelijke uitleg door Alex. Ik ben zeer tevreden!
  Cursus SQL Server DBA
 • Cursus is goed te volgen, ook voor cursisten met beperkte SQL kennis. 
  
  Na afloop kun je zelfstandig een rapport maken en publiceren.
  Cursus SQL Reporting Services (Via SQL Server Academy)
 • Alex speelt met deze cursus in op de behoefte van de deelnemers, wat zeer prettig is. Het tempo ligt zeer hoog, maar dat hebben wij als cursisten ook aangegeven waarop Alex dit ook per direct aanpaste. De stof is niet eenvoudig, maar zeer nuttig en duidelijk uitgelegd.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Met 4 man hebben we een 5-daagse Incompanycursus op maat gevolgd die Alex Toth ons heeft gegeven.
  De training was goed opgezet en de uitleg was helder. We hadden van tevoren uitgezet wat we graag wilden behandelen, maar een even zijsprongetje op z'n tijd was geen enkel probleem.
  Het materiaal dat tijdens de cursus is opgebouwd is een prachtig hulpmiddel bij het toepassen van de kennis in de praktijk.
  Wat mij betreft is een dergelijke training bij SQL Academy een absolute aanrader.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Alex heeft een goede en duidelijke overview gegeven van het product SQL Server. Het nodigt uit om verdere verdieping en ik ben ervan overtuigd, dat de SQL Server Academy deze kan geven.
  SQL Server Overview
 • De basiscursus SQL is zeer duidelijk en helder gegeven door Alex. Overzichtelijk lesmateriaal. Tevens wordt de cursus in een prima tempo gegeven. Daarnaast geeft Alex genoeg ruimte om vragen te stellen en het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen a.d.h.v. het geleverde oefenmateriaal. Deze cursus met bijbehorende instructeur is zeker aan te bevelen. 
  Incompanycursus SQL op maat
 • Zeer aangename cursus/training. Erg veel know-how van de trainer Alex Toth. Praktische en leerzame cursus. Met hier en daar diepgang. Naslagwerk werd tijdens de cursus up to date gehouden.
  Echt een aanrader voor diegene die meer over SQL wil weten!
  Incompanycursus SQL op maat
 • Voor ons was de flexibele indeling erg praktisch, zo konden de beheerders 's morgens voor de cursus en 's middags na de cursus nog het nodige van hun normale werkzaamheden uitvoeren.
  De training was erg interactief en we konden zelf aangeven bij Alex welke punten voor ons meer of minder interessant waren. Namens de groep kan ik zeggen dat het voor ons een prima training was waar we het nodige hebben geleerd om onze SQL omgeving goed te kunnen beheren.
  Cursus SQL Server DBA
 • Wij hebben 2 dagen intensief SQL incompany training gekregen met 11 man. Alex was duidelijk in zijn uitleg over de SQL functies. Voor sommige mensen die geen technische kennis hebben ging het af en toe snel. Alex herhaalde alles met meer in detail informatie. Maar het bleef moeilijk vooral aan het eind van de dag als iedereen vol was van de cursus informatie. Iedereen kreeg wel vol op de tijd om de opdrachten uit te voeren met zijn hulp. Ik ben zelf positief over de cursus. Ben wel geïnteresseerd in een vervolg. 
  Incompanycursus SQL op maat
 • We begonnen met een Incompany cursus Reporting Services en kwamen er heel snel achter dat de kennis van query's schrijven hiervoor onvoldoende was bij ons om verder te kunnen met Reporting Services. Voor Alex was dit geen probleem. Na een spoedcursus query's maken konden we alsnog verder met reporting services. Echt super zoals dit 'kennisprobleempje' vanzelf werd opgelost. Alex weet het duidelijk uit te leggen en is daardoor een fijne instructeur.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Alex heeft ruim voldoende expertise is is goed in staat dit over te brengen, op cursusdeelnemers van verschillende niveau's. Met veel praktische voorbeelden en humor een hoop geleerd.
  Incompanycursus SQL op maat
 • De cursus SQL die ik heb mogen volgen heeft mij zeker meer inzicht gegeven over de mogelijkheid om verschillende data te kunnen gebruiken en deze via query opdrachten te kunnen koppelen en opdrachten laten uitvoeren. Wanneer het nodig is om complexe toepassingen te kunnen maken zal de vervolg cursus zeker een goede aanvulling zijn. Vooral voor mensen die IT projecten moeten uitvoeren is dit een goede aanvulling om de juiste gegevens simpel te kunnen verwerken op aanvraag. Interessant voor bedrijven met verschillende systemen die toch met elkaar moeten kunnen communiceren. De cursus was helder en inzichtelijk daarom denk ik zal de vervolg cursus dit zeker ook zijn.
  SQL Server Overview
 • SQL server, een overview in een sneltreinvaart. Heel veel informatie maar zeer interessant. De powerpoint sheets heb je achteraf absoluut nodig, eerst om alles even te laten bezinken en daarna ermee aan de slag te gaan. Voor een leek als ik, een cursus die is aan te bevelen.
  SQL Server Overview
 • Ik heb met 3 collega's de Incompany Training van 3 dagen gevolgd: Databases en SQL op maat.
  Alx Toth (de trainer) heeft de basisbegrippen van databases helder en duidelijk uiteengezet. 
  Het onderdeel SQL maken etc.. was op maat gemaakt met daarbij specifieke PGGM voorbeelden en uitwerking van de SQ query.
  De training was inspirerend en felxibel opgezet. Hulde en dank hiervoor. Ik zal de deze cursus zeker aanbevelen bij anderen die meer informatie willen hebben over databases en SQL.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Met een aantal collega's de cursus "Incompanycursus SQL op maat" in 2 dagen gevolgd.
  We kregen door Alex veel voorbeelden, veel informatie, veel mogelijkheden aangeboden waardoor de basis gelegd is en je weet dat er genoeg te vinden is. De informatie na afloop in eigen tempo nogmaals door nemen is aan te raden want tempo in de cursus is hoog.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Goede introductielessen. Duidelijke stem, goed spreektempo. De uitleg is helder. Op deze wijze kan een goede online-cursus opgezet worden. Wanneer ik zou kunnen kiezen dan zou ik een cursus willen volgen over het installeren en aanpassen van de server. Daarna een cursus over het opzetten van een databasestructuur met de rechtenstructuur. Als vervolg hierop een cursus over het rapporteren en het insluiten van rapportages in ander programma's en internet.
  Inleiding SQL Server
 • We hebben in total 4 dagen SQL training op maat gekregen van Alex. Ik vond het heel goed gaan. Qua kennis en qua uitleg vond het ik zeer goed! 
  Incompanycursus SQL op maat
 • Het was een prima en praktishe training die Alex aan mij en mijn team IT auditors heeft gegeven. De training was gericht op security en het auditen hiervan met aansluitend training in het bouwen van scripts waarbij eigen scripts werden doorlopen. Heel leerzaam en we gaan zeker vervolgtrainingen plannen.
  Incompanycursus SQL op maat
 • De werkwijze en manier van lesgeven zijn bijzonder effectief gebleken. 
  Het grote verschil met andere aanbieders van training op dit onderwerp is dat onze docent, Alex Toth, aan de hand van een intake en onze vorderingen de lesinhoud en eventuele verdieping telkens aanpast aan onze vorderingen. Zo hebben we meer aandacht kunnen besteden aan de hiaten in onze SQL vaardigheden en de reeds bekende onderwerpen gelaten. Volgende keer weer zo.
  SQL Server Ontwikkeling
 • Ik heb de MSRS training door Alex Toth als zeer leuk en leerzaam ervaren. Hij heeft veel kennis van de werking van Report Builder, Report Manager en SQL. We konden vragen tussendoor stellen en ook was het mogelijk om praktijk cases in te brengen en te analyseren. Binnen de beperkte 2 dagen die wij heb ik verrassend veel mogen leren.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Erg waardevol. Een zeer goede basis voor een volgende stap in deze wereld.
  Inleiding SQL Server
 • Ik had het voorrecht om een individuele training te kunnen volgend
  Een heel andere ervaring dan een klassikale training
  Je bent een op een met de trainer en alle aandacht is voor jou
  Ik heb ook zelf de te behandelen onderwerpen kunnen bepalen
  
  Ik vind dat alle onderwerpen aan bod zijn geweest en volledig en goed zijn uitgelegd
  Alex gaf me ook tijd en ondersteuning om zelf e.e.a. tijdens de training uit te testen
  
  Ik heb een goed gevoel over deze training,
  en zal zeker bij een volgend keer opnieuw van de diensten van SQL Server Academy gebruik maken
  Cursus SQL Server DBA
 • De in-house SQL cursus is goed bevallen. Rustig, ervaren en deskundig kwam Alex over.
  De cursus heeft goede vaste richtlijnen, in overleg kan hier van afgeweken worden om wat dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan of om wat sneller door reeds bekende zaken te gaan.
  Een groot voordeel vond ik de ruimte om praktijksituaties te bespreken en samen te analyseren.
  Ik kan Alex dus van harte aanbevelen.
  Cursus SQL Server DBA
 • "Prima uitgangspunt voor de leek met duidelijke uitleg"
  Kortom aanrader!
  Inleiding SQL Server
 • In hoog tempo heeft Alex ons door allerlei aspecten van SQL gepraat. Met het beetje kennis dat we al hadden, hebben nu een lekkere basis om aan de slag te gaan. 
  De training was goed toegespitst op al op onze wensen. 
  Alex is een bevlogen trainer, die veel accurate kennis heeft. Alle ingredienten waren er dus voor een goede cursus!
  Incompanycursus SQL op maat
 • Erg rustig, duidelijk en goed gestructureerd uitgelegd.
  Inleiding SQL Server
 • Voor onze club van 6 personen was de training positief ontvangen. Alex heeft ons erg veel geleerd in twee dagen. Het is fijn om een afwisseling te hebben van uitleg met ook zelf achter de computer zitten en opdrachten uitvoeren. De presentatie en voorbeelden worden tot je beschikking gesteld, zodat wanneer je ergens niet uit komt, je dit kan terug zoeken. 
  Het is nu aan ons om het in de praktijk te gebruiken.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Prettige cursus, mooi tempo en behalve leerzaam ook erg gezellig. Een aantal geleerde zaken ook direct in de praktijk kunnen toepassen. Onze wens was het om ook naar SQL Azure te kijken en dat hebben we inderdaad gedaan. Dus geen vast stramien, maar mogelijkheden voor maatwerk. 
  Cursus SQL Server DBA
 • Constructieve, professionele lessen. Kortom top!
  Mis stuk over het integreren van DataWarehouse of implementeren daarvan met SQL.
  Inleiding SQL Server
 • Zeer leerzame training waarbij Alex heel goed insprong op onze wensen. Ook wanneer hij zag dat het te snel ging paste hij moeiteloos het tempo of het programma aan. Een goede basis is gelegd waarmee we als team verder kunnen.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Wij hebben met acht collega´s de vervolgcursus Query’s schrijven gevolgd. In twee dagen tijd is er ontzettend veel kennis voorbij gekomen. Erg prettig vond ik het om de sheets en gebruikte SQL code mee te krijgen. Dat maakt het gemakkelijk om later na te kijken hoe het ook alweer precies zat. Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren en meteen toepasbaar in de praktijk. De trainer Alex Toth heeft heel veel parate kennis en hij sluit goed aan bij het kennisniveau van de groep en de vragen die er zijn. Deze training raad ik dan ook zeker aan.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Met 4 collega's In Company Training gevolg 2 dagen, Alex gaf een duidelijke en begrijpelijke uitleg, er was voldoende ruimte voor vragen. 
  Voor ons een goede aanzet om SQL in de praktijk te beheren en in de toekomst een vervolg cursus te doen. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen om snel vertrouwd te raken met de basis principes.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Ook voor Belgen ;-), begrijpelijk verzorgd en leerrijk!
  Inleiding SQL Server
 • Zeer blij met het resultaat van deze cursus. Alex is een fijne cursusleider. Veel geleerd, het geleerde kan ik gelijk in de praktijk toepassen, top. Extra wensen/opmerkingen zijn naar tevredenheid opgepakt. Aanrader!
  Cursus SQL Server DBA
 • Goede cursus. Het is voor mij een stuk duidelijker geworden wat de mogelijkheden van de onderdelen van MS SQL Server zijn.
  SQL Server Overview
 • Veel wist ik nog maar ik heb nog even gedaan voor een herhaling
  Inleiding SQL Server
 • Een heel intensieve training met veel aspecten en perfect uitgelegd door Alex. Veel aantekeningen gemaakt. Zoveel tips kwamen er langs en ik ben zeer benieuwd naar de presentatie om die nog eens helemaal rustig door te nemen.
  SQL Server Overview
 • De uitdaging voor Alex Toth was om een cursus te verzorgen voor 5 personen met elke een eigen kennisniveau en over een breed scala aan onderwerpen. Van (complexe) SQL vraagstukken tot Database optimalisatie en rapportages t/m datawarehousing.
  Alex zet vraagstukken en ideeën al coderend uiteen. Zo zie je programmastukjes als oplossing en uitleg verschijnen. Je krijgt ze na de cursus mee. Wij vinden dat geweldig. Verder de nodige informatie in de vorm van sheets.
  In 2 dagen tijd kwamen dus veel onderwerpen aan bod. Het was veel, maar wij hadden er om gevraagd. Het is aan ons om er iets mee te doen.
  Wij kunnen een cursus (op maat) door Alex Toth aanbevelen. Veel parate kennis en een uitstekende uitleg en presentatie.
  
  André Lagerburg
  Incompanycursus SQL op maat
  Incompanycursus SQL op maat
 • Met 4 collega's In Company Training gevolg 2 dagen, Alex gaf een duidelijke en begrijpelijke uitleg, er was voldoende ruimte voor vragen. 
  Voor ons een goede aanzet om SQL in de praktijk te beheren en in de toekomst een vervolg cursus te doen. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen om snel vertrouwd te raken met de basis principes.
  Incompanycursus SQL op maat
 • Als organisatie wilden wij graag zicht hebben op het dagelijkse beheer van onze SQL-database. De uitdaging voor SQL Server Academy lag er in om aan niet deskundige mensen een stuk kennis op maat over te brengen waardoor deze elementaire basiskennis kon worden verkregen. Daarvoor is een tweedaagse maatwerktraining aangeboden waarin vooral naar de dagelijkse praktijk is gekeken. We hebben zelf gedurende de cursusdagen invloed kunnen uitoefenen op de inhoud van het programma. Kortom zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat..
  Cursus SQL Server DBA
 • Alex vult dit heel netjes in; hij houdt rekening met de voorkennis en de wensen van de cursisten.
  Laagdrempelig begin maar met de mogelijkheid om snel naar ingewikkelde en voor ons relevante onderwerpen door te stomen... Daarnaast de nodige handvatten aangereikt gekregen om hier zelf mee verder te kunnen. Prima!
  
  Corné Knape - Stichting Nederlands Comité Unicef
  Cursus SQL Server DBA
 • Uitstekend verzorgde online cursus over SQL introductie. Klasse!
  Inleiding SQL Server